سالاد ايتاليايي با پاستا، نوعي سالاد خوشمزه است كه مواد متنوعي دارد.

اگر ميخواهيد يك وعده غذايي خوشمزه و خنك ميل كنيد، پيشنهاد ما سالاد ايتاليايي با پاستا است. اين سالاد خوشطعم كه با پاستا درست ميشود، ارزش غذايي بالايي دارد و مناسب كودكان و نوجوانان است. طرز تهيه سالاد ايتاليايي را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه سالاد ايتاليايي :
پاستا فرمي: ۲۵۰ گرم
سينه مرغ: يك عدد
پياز: يك عدد
ذرت پخته شده: نصف پيمانه
خيارشور: نصف پيمانه
هويج: ۳ عدد
جعفري خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
شويد خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
نعناع خشك به ميزان لازم
ژامبون: ۱۰۰ گرم
فلفلدلمهاي رنگي: يك عدد
سس مايونز: ۳ قاشق غذاخوري
ليموترش: يك عدد
پودر پاپريكا: يك قاشق چايخوري
پودر آويشن: يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه سالاد ايتاليايي :
پياز را خلالي و مرغ را خرد كرده و در كمي روغن با هم تفت دهيد. مقداري نمك و فلفل به آن افزوده، با كمي آب بگذاريد بپزد.
پاستا فرمي را به هر شكلي كه دوست داريد، در آب جوش و نمك بريزيد تا بپزد و نرم شود؛ سپس آن را آبكش كنيد.
خيارشور، هويج و فلفلدلمهاي را خرد كرده و كنار بگذاريد.
در كاسهاي آب ليموترش را بگيريد و با سس مايونز مخلوط كنيد. پودر آويشن، پودر پاپريكا، نمك و فلفل را به مواد بيفزاييد و هم بزنيد تا سس آماده شود. براي خوشمزهتر شدن سس ميتوانيد مقدار سس مايونز را بنا به سليقه بيشتر كنيد.
در ظرفي پاستاي آبكش شده را ريخته، مواد خرد شده، ذرت، جعفري، شويد، نعناع خشك و ژامبون خرد شده را به آن اضافه كنيد. سس را روي سالاد بريزيد و با مواد خوب مخلوط كنيد تا به خورد آن برود.
سالاد را يك ساعت در يخچال بگذاريد تا آماده شود.
در صورت تمايل ميتوانيد گوجه گيلاسي يا زيتون سياه به مواد سالاد ايتاليايي اضافه كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/26 ساعت: ۱۶ توسط:deltafood :
فيله سوخاري نوعي فست فود خوشمزه و پرطرفدار است كه معمولا با سيبزميني سرخ كرده سرو ميشود.

فيله سوخاري يكي از محبوبترين انواع مرغ سوخاري است كه با مواد گوناگون و شيوههاي مختلفي درست ميشود. در اين مطلب با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه فيله سوخاري به شيوهاي خاص آشنا شويد كه در آن براي سوخاري كردن از تخممرغ استفاده نشده است.
مواد لازم تهيه فيله سوخاري :
فيله مرغ: ۵۰۰ گرم
آرد سفيد به ميزان لازم
پودر سير: ۲ قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل: يك قاشق چايخوري
پودر پياز: يك قاشق چايخوري
ادويه كاري: يك قاشق غذاخوري
عصاره مرغ: يك بسته
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه فيله سوخاري :
پودر سير، نمك، فلفل، پودر زنجبيل، پودر پياز و ادويه كاري را در كاسهاي ريخته و با نصف ليوان آب مخلوط كنيد تا يكدست شود.
فيلهها را به مواد آغشته كرده، حداقل ۳ ساعت در يخچال بگذاريد تا مزهدار شوند.
در كاسهاي مقدار زيادي آرد سفيد ريخته و كمي نمك، پودر سير و عصاره مرغ به آن بيفزاييد و با هم مخلوط كنيد. در صورت تمايل ميتوانيد عصاره را حذف كنيد.
فيلهها را يكي يكي از مواد درآورده، ابتدا در آرد بغلتانيد و بلافاصله در آب يخ بيندازيد و سپس با كفگير دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانيد. اين عمل را دو بار تكرار كنيد.
پس از اين كار، فيلهها را با حجم زيادي آرد در دست به صورت دوراني بماليد تا مخلوط آب و آرد به صورت پولك درآيد؛ سپس ۴ دقيقه در روغن داغ شناور سرخ كنيد. روغن بايد كاملا داغ و شعله ملايم باشد تا فيلهها مغزپخت شوند. دقت كنيد كه فيلهها را بيشتر از دوبار در آب و آرد نزنيد و بيشتر از ۵ دقيقه هم در روغن سرخ نكنيد تا كاملا ترد و برشته شوند.
فيله مرغ سوخاري را با سيبزميني سرخ كرده و سالاد كلم سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/23 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
طرز تهيه لازانيا بدون فر را در مجله دلتا بخوانيد.

لازانيا يكي از خوشمزهترين غذاهاي دنياست و كمتر كسي آن را دوست ندارد. اين غذا به روشهاي مختلفي تهيه ميشود؛ لازانيا داخل فر، لازانيا داخل ماكروويو و لازانيا بدون فر. لازانيا بدون فر مناسب زماني است كه به اجاق گاز فردار دسترسي نداريد. در اين صورت ميتوانيد لازانيا را داخل تابه و روي شعله ملايم گاز بپزيد. طرز تهيه لازانيا بدون فر ساده است، اما ريزهكاريهايي دارد كه با رعايت آنها، يك لازانياي خوشمزه خواهيد داشت.
مواد لازم تهيه لازانيا بدون فر :
گوشت چرخكرده: ۳۰۰ گرم
پياز: يك عدد
فلفل دلمهاي: يك عدد
قارچ: ۲۰۰ گرم
پنير پيتزا به ميزان لازم
لازانيا: يك بسته
رب، نمك و فلفل به ميزان لازم
سيب زميني به ميزان لازم
مواد لازم تهيه سس بشامل :
آرد سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
شير: يك و نيم ليوان
كره: ۳۰ گرم
طرز تهيه لازانيا بدون فر :
ابتدا سس بشامل را درست كرده و آن را كنار بگذاريد. براي اين كار، آرد را با كره كمي تفت داده و در آن نمك و فلفل بريزيد. شير گرم را در مواد ريخته، مدام هم بزنيد تا مثل ماست غليظ شود.
در تهيه لازانيا حتما از سس بشامل استفاده كنيد، چوت بافت غذا را نرم ميكند.
پياز را نگيني خرد كرده و با روغن كمي تفت دهيد تا نرم و طلايي شود.
فلفل دلمهاي را هم نگيني خرد كرده و با گوشت به پياز سرخ شده افزوده و تفت دهيد.
قارچ را ورقهاي خرد كرده و با نمك، فلفل، ادويه و رب به مواد بيفزاييد.
در قابلمه آب را جوش آورده و در آن نمك و روغن بريزيد. ورقههاي لازانيا را در آب جوش بيندازيد و پس از ۱۰ دقيقه با آب سرد آبكش كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك لازانياي خوشمزه ديگر ” لازانيا اسفناج و پنير، طعمي خاص و متفاوت “ را مطالعه كنيد.
كف تابه دوطرفه را چرب كرده و سيب زميني حلقه شده در آن بچينيد.
سيب زمينيها براي اين است كه لازانيا به كف تابه نچسبد.
روي سيب زمينيها ورقههاي لازانيا بگذاريد. سس بشامل، پنير پيتزا و مواد گوشتي را روي لازانيا ريخته و به همين ترتيب لايهها را پر كنيد.
سس بشامل را روي اولين و آخرين لايه هم بريزيد. اين كار براي خشك نشدن لازانيا است. روي آخرين لايه پس از سس بشامل، پنير پيتزا بريزيد.
تابه را روي شعله ملايم بگذاريد؛ پس از نيم ساعت لازانيا آماده است.
اگر خواستيد اين لازانيا را در تابه معمولي كه دو طرفه نيست درست كنيد، حتماً دمكني بگذاريد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/6 ساعت: ۱۶ توسط:deltafood :
نودل قالبي با سبزيجات يك غذاي جديد و فوري است.

آموزش آشپزي , غذاهاي ملل , مجله دلتا يك غذاي ابتكاري جديد و خوشمزه و مناسب مهمانيها و دورهميهاي دوستانه است. اگر خواهان غذاي جديد و سالمي هستيد و دوست داريد به برنامه غذايي خود تنوع بدهيد، نودل قالبي انتخاب خوبي است. در اين غذا ميتوانيد از هر نوع سبزيجاتي كه دوست داريد، استفاده كنيد.
مواد لازم تهيه نودل قالبي :
نودل: ۲ بسته
قارچ: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمهاي: يك عدد
كدو سبز: ۲ عدد
هويج: يك عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
پنير موزارلاي رنده شده به ميزان لازم
طرز تهيه نودل قالبي :
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود.
كدو، هويج و فلفل دلمهاي را نگيني و قارچ را ورقهاي خرد كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد از سبزيجات ديگري مانند نخود فرنگي و ذرت هم استفاده كنيد.
نودل را ۳ دقيقه در آب در حال جوش بريزيد تا بپزد. نودل لطيف است و خيلي زود ميپزد؛ سپس آن را آبكش كنيد.
از هر طعم نودلي كه دوست داريد ميتوانيد استفاده كنيد، ولي طعم نودل مرغ از بقيه بهتر است.
مواد خرد شده را با تخم مرغها و مقداري پنير موزارلاي رنده شده مخلوط كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك غذاي سبك و ساده ” تهيه دلمه سيب زميني در ۳۰ دقيقه “ را مطالعه كنيد.
كف قالب مناسبي را كمي چرب كنيد. مواد مخلوط شده را در قالب بريزيد؛ سپس نودل آبكش شده را روي مواد ريخته و مقداري پنير موزارلا روي آنها بپاشيد.
به جاي پنير موزارلا از پنير چدار هم ميتوانيد استفاده كنيد.
قالب را ۳۰ دقيقه در فر بگذاريد تا غذا طلايي رنگ شود.
چون در اين غذا از تخم مرغ استفاده شده، برخي به آن كوكوي نودل هم ميگويند.
نودل قالبي را با سس دلخواه و انواع سالاد سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/6 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
طرز تهيه پلو مكزيكي را در مجله دلتا بخوانيد.

پلو مكزيكي نوعي غذاي فرنگي است كه اصالتا متعلق به مكزيك است. اصل اين غذا بسيار تند و به تنهايي يا با مرغ و ميگو سرو ميشود. پلو مكزيكي غذايي خوشمزه و خوش رنگ و مناسب مهمانيها است.
مواد لازم تهيه پلو مكزيكي :
پياز: يك عدد
سير: ۲ حبه
فلفل دلمهاي: يك عدد
ذرت: نصف پيمانه
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
برنج: ۳ پيمانه
نخود فرنگي: يك پيمانه
فلفل قرمز به ميزان دلخواه
زعفران دمكرده به ميزان لازم
طرز تهيه پلو مكزيكي :
پياز را نگيني خرد كرده و با مقداري روغن تفت دهيد تا نرم و طلايي شود. وقتي پياز سرخ شد، سير خرد شده را به آن افزوده و كمي تفت دهيد.
فلفل دلمهاي را نگيني خرد كنيد. بهتر است از فلفل دلمهاي رنگي استفاده كنيد تا غذا خوش رنگ تر شود.
ذرت و نخود فرنگي را با آب و نمك بپزيد يا از كنسرو استفاده كنيد.
فلفل دلمهاي خرد شده، ذرت، نخود فرنگي، نمك، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد بيفزاييد.
هر چقدر دوست داريد غذا تندتر باشد، فلفل قرمز اضافه كنيد.
اگر ميخواهيد در اين غذا از مرغ يا ميگو كنيد، در اين مرحله آن ها را به مواد افزوده و با هم تفت دهيد.
در آخر زعفران دمكرده را اضافه كنيد.
برنج را پس از خيس خوردن در آب در حال جوش بريزيد. وقتي برنج كمي نرم شد، آن را آبكش كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك پلوي خوشمزه ” قارچ پلو، غذاي جديد و خوش طعم “ را مطالعه كنيد.
در قابلمهاي برنج بريزيد و از مواد درست شده لا به لاي آن بدهيد. سپس بگذاريد بخار كند و دم بكشد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/6 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
طرز تهيه لازانيا اسفناج و پنير را در مجله دلتا بخوانيد.

لازانيا اسفناج و پنير يكي از لازانياهاي خوشطعم و خوش عطر است كه به راحتي درست ميشود. اين لازانيا را به دو صورت ساده و رولي ميتوان تهيه كرد. لازانيا اسفناج و پنير مناسب گياهخواران و افرادي است كه غذاهاي بدون گوشت مصرف ميكنند.
مواد لازم تهيه سس لازانيا :
روغن زيتون: يك قاشق سوپخوري
سير: يك حبه
پياز: يك عدد
رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي: ۲ عدد
ريحان خرد شده: يك و نيم قاشق چايخوري
شكر: يك چهارم قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
مواد لازم تهيه لازانيا اسفناج :
ورق لازانيا به تعداد لازم
اسفناج خرد شده: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۳۰۰ گرم
پنير سفيد كم چرب: سه چهارم پيمانه
پنير موزارلا رنده شده: نصف پيمانه
پنير پارمزان رنده شده: ۲ قاشق سوپخوري
ريحان خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
سفيده تخم مرغ: يك عدد
پنير پيتزا به ميزان لازم
طرز تهيه لازانيا اسفناج و پنير :
براي تهيه سس لازانيا، در تابهاي روغن زيتون را گرم كنيد. پياز و سير خرد شده را در آن تفت دهيد تا نرم شوند.
گوجه فرنگيها را ريز خرد كرده و با رب، ريحان خرد شده، شكر، نمك و فلفل به سير و پياز بيفزاييد.
تابه را روي شعله كم بگذاريد تا سس به غلظت دلخواه برسد. سپس آن را كنار بگذاريد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با غذاهاي ديگر با اسفناج ” سوپ اسفناج و خامه، پيش غذاي اسپانيايي “ را مطالعه كنيد.
اسفناج را خرد كرده، در قابلمه روي شعله ملايم بگذاريد تا آب آن گرفته شود.
در كاسهاي پنيرها، قارچ، ريحان و سفيده تخم مرغ را با اسفناج مخلوط كنيد. مواد را خوب هم بزنيد تا يكنواخت شوند.
ورقههاي لازانيا را آبكشي كرده و به صورت لايه لايه با مواد در ظرف پيركس بچينيد. وقتي لايهها تمام شدند، روي آنها سس و پنير پيتزا بريزيد.
در صورت تمايل ميتوانيد مواد را داخل ورقه لازانيا گذاشته و آن را رول كنيد.
ظرف را در فر بگذاريد و حدود نيم ساعت زمان دهيد تا لازانيا آماده شود.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/6 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
طرز تهيه پاستا با سس قارچ را در مجله دلتا بخوانيد.

پاستا با سس قارچ غذاي ايتاليايي خوشمزهاي است كه بدون گوشت درست ميشود و سس خوشطعمي دارد. سس پاستا نقش مهمي در طعم و مزه اين غذا دارد و اصولا يكي از تفاوتهاي پاستاهاي مختلف، در سس آنها است. معمولا براي پاستاهاي درشت از مايه گوشتي و سس قرمز و براي پاستاهاي ريز از سس قارچ و خامه استفاده ميشود.
مواد لازم تهيه پاستا با سس قارچ :
ماكاروني فرمي: ۲۵۰ گرم
قارچ: ۳۰۰ گرم
پياز: ۲ عدد
سير: يك حبه
خامه: ۲۰۰ گرم
شير: نصف پيمانه
كره: ۵۰ گرم
آبليمو: يك قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
روغن: ۳ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
پنير پارمزان در صورت تمايل
طرز تهيه پاستا با سس قارچ :
پياز و سير را ريز رنده كرده و در روغن تفت دهيد تا كمي نرم شوند.
در ايتاليا كه ماكاروني و پاستا غذاي بومي آنجا است، در هيچ يك از سسهاي سبزيجات از پياز استفاده نميشود؛ ولي در سس اين پاستا با توجه به ذائقه ايرانيها از پياز استفاده شده است.
قارچها را ورقهاي خرد كنيد و به سير و پياز بيفزاييد.
بلافاصله يك قاشق غذاخوري آبليمو، نمك و فلفل به مواد اضافه كنيد و تفت دهيد. حرارت بايد به اندازهاي باشد كه قارچها آب نيندازند.
خامه را با نصف پيمانه شير مخلوط كرده و هم بزنيد تا يكدست شود. سپس آن را به مخلوط قارچ و پياز افزوده، مرتب هم بزنيد تا مخلوط غليظ شود.
جعفري خرد شده و كره را به مخلوط بيفزاييد و مواد را از روي شعله برداريد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك پاستاي خوشطعم، مطلب پاستا پستو با سس مخصوص را مطالعه كنيد.
ماكاروني را در آب در حال جوشي كه به آن نمك زدهايد، بريزيد. پس از اينكه ماكاروني خوب پخت و نرم شد، آن را آبكش كرده و بلافاصله با سس قارچ مخلوط و سرو كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري پنير پارمزان روي پاستا بريزيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
براي آشنايي با طرز تهيه سوپ اسفناج و خامه با مجله دلتا همراه باشيد.

سوپ اسفناج و خامه نوعي پيش غذاي اسپانيايي است كه ظاهر خوبي دارد و مناسب سرو در مهماني ها است. همچنين سوپ اسفناج براي سرماخوردگي خوب است و باعث تسكين آن ميشود. پيشنهاد ميشود سوپ اسفناج و خامه را درست كرده و از طعم خوب آن لذت ببريد.
مواد لازم تهيه سوپ اسفناج و خامه :
اسفناج: ۵۰۰ گرم
پياز: يك عدد
ليمو ترش: يك عدد
خامه: يك پيمانه
روغن مايع: ۴ قاشق غذاخوري
شويد خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
خيار: ۲ عدد
پنير موزارلا يا پارمزان: ۴ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه سوپ اسفناج و خامه :
اسفناج، پياز، شويد و خيار را ساطوري خرد كنيد. مواد حتماً بايد خيلي ريز باشند تا پس از پخت حالت پوره بگيرند. در غير اين صورت سوپ ظاهر خوبي نخواهد داشت.
در تابه اي روغن را روي شعله متوسط داغ كرده و پياز را در آن تفت دهيد تا سبك و نرم شود.
وقتي پياز كمي طلايي شد، اسفناج را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد تا اسفناج كمي جمع شده و تغيير رنگ دهد.
اگر دوست داريد سوپ اسفناج رستوراني داشته باشيد، پياز و اسفناج را با گوشت كوب برقي يا غذاساز پوره كنيد.
سپس آن را دوباره در تابه ريخته و دو پيمانه آب بيفزاييد. تابه را ۲۰ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد و در آن را ببنديد تا سوپ جا بيفتد.
پيشنهاد مطالعه: اگر به دنبال يك سوپ خوشمزه براي سرماخوردگي هستيد، مطلب سوپ ورميشل ، ويژه درمان سرماخوردگي را مطالعه كنيد.
پس از گذشت اين مدت، خامه و ليمو ترش را در سوپ بريزيد. بگذاريد يكي دو جوش بزند. سپس آن را از روي شعله برداريد و كنار بگذاريد تا سرد شود.
وقتي سوپ سرد شد، خيار، شويد و پنير رنده شده را به آن افزوده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
اين سوپ را ميتوانيد با اسفناج ريز، جعفري يا كلم بروكلي تزيين و سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :
موساكا نوعي غذاي يوناني ساده است.
موساكا نوعي غذا با بادمجان و اصالتاً متعلق به كشور يونان است. اين غذاي خوشمزه در بيشتر كشور ها رايج است و در ايران هم طرفداران زيادي دارد. اين غذا كه به موساكا بادمجان هم معروف است، شباهت زيادي به گراتن دارد.
مواد لازم تهيه موساكا :
گوشت چرخ كرده: ۵۰۰ گرم
بادمجان: ۵ عدد
قارچ: ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
سير: ۳ حبه
پياز: يك عدد
فلفل دلمه اي: يك عدد
پنير پيتزا به ميزان لازم
سس بشامل به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
جعفري خرد شده به ميزان لازم
طرز تهيه موساكا :
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود.
بادمجان ها را پوست گرفته و روي آن ها نمك بپاشيد.
پس از ۱۵ دقيقه، بادمجان ها را با دست فشار دهيد تا آب اضافي خارج شود.
در تابه اي مقداري روغن بريزيد و بادمجان ها را در روغن داغ سرخ كنيد.
سير و پياز را ريز خرد كرده و در تابه ديگري تفت دهيد تا طلايي شوند.
قارچ را ورقه اي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كرده، به سير و پياز افزوده و با هم تفت دهيد.
پس از اينكه قارچ و فلفل دلمه اي كمي نرم شدند، گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد و تفت دهيد تا رنگ آن تغيير كند.
مقداري جعفري خرد شده را با رب و نمك و فلفل به مخلوط بيفزاييد.
به جاي رب ميتوانيد از دو عدد گوجه فرنگي خرد شده استفاده كنيد.
زير شعله را كم كنيد تا مواد بپزند و آب آن ها تمام شود.

داخل ظرف پيركسي را چرب كنيد. كف ظرف يك لايه بادمجان سرخ شده بچينيد. مقداري از مايه گوشتي روي بادمجان ها بريزيد. به همين صورت ۲ تا ۳ لايه بادمجان و گوشت بگذاريد. آخرين لايه بايد مايه گوشتي باشد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذا با بادمجان ، مطلب گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذاي محبوب فرانسوي را مطالعه كنيد.
روي آخرين لايه سس بشامل و پنير پيتزا بريزيد. سپس روي ظرف را با فويل بپوشانيد و در فر بگذاريد.
به جاي پنير پيتزا ميتوانيد از مخلوط تخم مرغ و سس سفيد استفاده كنيد.
پس از ۳۰ دقيقه موساكا آماده است. آن را با نان و انواع سالاد سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/16 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
غذاي سنتي كشور هاي مختلف در جشن كريسمس چيست؟
با فرا رسيدن سال نو ميلادي، خانواده ها در سراسر دنيا دور هم جمع ميشوند تا اين ايام را جشن بگيرند. معمولاً هر كدام از كشورهاي مختلف دنيا، غذاي سنتي مخصوص جشن كريسمس دارند كه آن را در كنار شيريني ها و خوراكي هاي گوناگون مصرف ميكنند.
براي آشنايي با غذاهاي مختلف برخي كشورها در كريسمس ، با مجله دلتا همراه باشيد.
فرانسه
عيد ميلاد مسيح در فرانسه «شب قديس سيلوستر» نام دارد و فرانسوي ها سالمون دودي و غذا هاي دريايي مانند سوپ صدف درست مي كنند و اين شب را در خانه جشن ميگيرند.

انگليس
يكي از اصيل ترين غذاهاي كريسمس مربوط به انگليس است. انگليسي ها در روز كريسمس بوقلمون شكم پر و نوعي شيريني مخصوص درست كرده و داخل شيريني ها را با سكه هاي مخفي پر ميكنند. آنها معتقدند هر كس سكه ها را پيدا كند، در سال جديد ثروتمند ميشود.
مكزيك
بوقلمون پخته شده در فر كه با سس آلو پر شده و نوشيدني پانچ كه با ميوه و دارچين درست ميشود، غذاي سنتي مكزيكي ها در شب كريسمس است.
ايتاليا
ايتاليايي ها نوعي سوسيس و كالباس مخصوص دارند كه آن را چند ساعت در دماي پايين جوشانده و با عدس سرو ميكنند. آن ها اعتقاد دارند صرف اين غذا در شب كريسمس باعث خوشبختي در سال نو ميشود.
اسپانيا
معمولاً اسپانيايي ها جشن كريسمس را در نيمه شب ميگيرند و براي شام سال نو ميلادي انواع غذا هايي كه بر پايه ماهي و صدف است، درست كرده و روي يك ميز بزرگ ميچينند.
استراليا
چون سال نو در استراليا اواسط تابستان است، معمولاً آن را با پخت انواع كباب و سالاد ها و ميوه هاي مختلف در ساحل جشن ميگيرند.
برزيل
غذاي سنتي شب كريسمس در برزيل بوقلمون دودي با موز سرخ شده و غذا هاي حاوي برنج و مخلفات است كه با انواع مختلف ماهي سرو ميشود.
آمريكا
آمريكايي ها به ويژه در مناطق جنوبي، معتقدند لوبيا در سفره شام سال نو خوش شانسي ميآورد. به همين دليل غذاي سنتي آن ها در شب كريسمس “هاپين جان” نام دارد كه تركيب لوبيا چشم بلبلي با برنج و بيكن يا تكه هاي دودي بوقلمون است و با كلم، تره فرنگي و ساير سبزيجات پخته شده سرو ميشود.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/11 ساعت: ۱۶ توسط:deltafood :
سوفله سيب زميني يك پيش غذاي مجلسي و شيك است.

سوفله سيب زميني و گوشت از انواع پيش غذا هاي مدرن و فانتزي و مناسب سرو در مهماني ها است. سوفله در واقع نوعي كيك سبك است كه در فر يا تنور، با مواد متنوع و مختلفي تهيه ميشود. سوفله هم به عنوان غذا مانند سوفله سيب زميني و هم به عنوان دسر مانند سوفله شكلات سرو ميشود.
مواد لازم تهيه سوفله سيب زميني و گوشت :
سيب زميني: ۴ عدد
گوشت چرخ كرده: ۲۵۰ گرم
پياز: يك عدد
قارچ: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه اي: يك عدد
رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
آبليمو: يك قاشق مرباخوري
پنير پيتزا به ميزان لازم
ادويه هاي دلخواه به ميزان لازم
جعفري براي تزيين
طرز تهيه سوفله سيب زميني و گوشت :
قارچ و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كرده و كنار بگذاريد.
پياز را خلالي خرد كنيد و در كمي روغن تفت دهيد تا طلايي شود. رب، گوشت چرخ كرده، آبليمو، ادويه ها، قارچ و فلفل دلمه اي خرد شده را به آن افزوده و خوب تفت دهيد. نيم ساعت زمان دهيد تا مواد پخته شوند.
بگذاريد آب قارچ و فلفل دلمه اي كاملاً بخار شود، چون مواد گوشتي نبايد آب داشته باشند.
سيب زميني ها را آبپز كرده و پس از پختن، ريز رنده كنيد تا پوره شوند.
داخل قالب مورد نظر را كمي چرب كنيد. نصف پوره سيب زميني را در قالب بريزيد. مواد گوشتي را روي پوره ريخته و روي آن پنير پيتزا بريزيد. در آخر بقيه پوره را در قالب ريخته و در صورت تمايل كمي پنير پيتزا به آن اضافه كنيد.
پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد با پيش غذا هاي مجلسي آشنا شويد، مطلب پاچيني، پيش غذاي مجلسي را مطالعه كنيد.
قالب را در فر بگذاريد. پس از نيم ساعت سوفله آماده است. آن را از فر بيرون بياوريد و پس از خنك شدن، قالب را برگردانيد.
سوفله را با جعفري يا مواد ديگر تزيين و سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/11 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
سوپ ورميشل همان سوپ رشته ساده است كه با سبزيجات طبخ ميشود.

سوپ ورميشل يا سوپ رشته يكي از انواع سوپ هاي مفيد براي درمان سرماخوردگي است و بيشتر در فصل پاييز و زمستان كه بازار سرماخوردگي و آنفولانزا داغ است، تهيه و مصرف ميشود. براي تهيه اين سوپ به رشته فرنگي يا ورميشل نياز داريد كه نوعي رشته تهيه شده از آرد گندم، نشاسته يا آرد برنج است و در سايز هاي متنوع تهيه ميشود. معمولاً سوپ ورميشل با سبزيجات متنوع، آب مرغ و كم ادويه درست ميشود تا براي فرد سرما خورده ايجاد سرفه و ناراحتي نكند.
مواد لازم تهيه سوپ ورميشل :
آب مرغ: ۲ ليوان
ورميشل به ميزان لازم
هويج: ۲ عدد
روغن زيتون به ميزان لازم
سيب زميني: يك عدد
پياز: يك عدد
گوجه فرنگي: ۳ عدد
ليمو ترش به ميزان لازم
جعفري تازه به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه سوپ ورميشل :
پياز را ريز رنده كرده، آب آن را بگيريد و با كمي روغن زيتون تفت دهيد.
گوجه فرنگي ها را پوره و سپس صاف كنيد تا يكدست شود. سپس به پياز تفت داده شده بيفزاييد.
آب مرغ را به مواد افزوده، بگذاريد چند جوش بزند.
هويج و سيب زميني را پس از پوست گرفتن، نگيني خرد كنيد. آن ها را با مقداري نمك و فلفل در سوپ بريزيد تا بپزند.
ورميشل زود ميپزد. به همين دليل وقتي هويج و سيب زميني پخته شدند، آن را در سوپ بريزيد و در قابلمه را نيمه باز بگذاريد تا سوپ جا بيفتد و كمي غليظ شود.
در اواخر پخت جعفري ساطوري شده را به سوپ اضافه كنيد. جعفري براي درمان سرماخوردگي بسيار مفيد است. مقداري جعفري هم نگه داريد و موقع سرو روي سوپ بريزيد.
ليمو ترش ها را آب بگيريد و بنا به ذائقه ترشي سوپ را اندازه كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد از مقداري سينه مرغ پخته ريش ريش شده در سوپ استفاده كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/3 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
براي آشنايي با طرز تهيه كباب لبناني با مجله دلتا همراه باشيد.

كباب لبناني يكي از انواع كباب هاي مديترانه اي و متعلق به كشور لبنان است كه به راحتي تهيه ميشود و طعم بي نظيري دارد. كباب لبناني را معمولاً با بادمجان و سس طحينه سرو ميكنند.
مواد لازم تهيه كباب لبناني :
گوشت چرخ كرده: ۲۵۰ گرم
پياز: ۲ عدد
جعفري خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
مخلفات كنار كباب :
بادمجان: ۲ عدد
سير: ۲ حبه
پودر تخم گشنيز، زيره و پاپريكا به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
مواد لازم سس طحينه :
ارده: ۲ قاشق غذاخوري
ماست چكيده: يك پيمانه
آبليمو تازه: ۲ قاشق غذاخوري
روغن زيتون به ميزان لازم
نمك، فلفل و پودر سير به ميزان لازم
طرز تهيه كباب لبناني :
پياز را ريز رنده كنيد و آب آن را بگيريد. سپس آن را با گوشت چرخ كرده، جعفري خرد شده، نمك و فلفل خوب ورز دهيد.
مواد را يك ساعت در يخچال بگذاريد تا مزه ها به خورد هم بروند و مايه كباب منسجم و يكدست شود.
پس از گذشت اين مدت، مواد را از يخچال بيرون آورده، به اندازه يك نارنگي كوچك از مخلوط برداريد و با دست به شكل بيضي در آوريد. در صورت تمايل ميتوانيد كباب ها را روي سيخ چوبي فرم دهيد تا مانند كباب چوبي شود.
كباب ها را در مقدار كمي روغن سرخ يا ميتوانيد اين كباب را در فر هم گريل كنيد كه در آن صورت نيازي به روغن ندارد.
بادمجان ها را خوب بشوييد و با پوست به صورت نگيني خرد كنيد. كمي نمك روي بادمجان بريزيد تا تلخي آن گرفته شود. پس از يكي دو ساعت، تكه هاي بادمجان را بشوييد و پس از خشك شدن با سير و ادويه ها تفت دهيد.
براي تهيه سس طحينه، ارده، ماست چكيده، آبليمو تازه، روغن زيتون، نمك، فلفل و پودر سير را با هم مخلوط كنيد و پس از آماده شدن روي بادمجان ها بريزيد.
كباب لبناني را با نان پيتا و پياز و جعفري سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/1 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
پان اسپانيا يكي از انواع دسر هاي بين المللي پر طرفدار است.

پان اسپانيا نوعي دسر خوشمزه و همان طور كه از نامش پيدا استبه كشور اسپانيا تعلق دارد. اين دسر هم به آساني تهيه مي شود و هم بسيار شيك است. از اين رو براي سرو در مهماني ها و مجالس مناسب است.
مواد لازم تهيه پان اسپانيا :
گردو خرد شده: نصف پيمانه
آرد سفيد: نصف پيمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
شكر: يك و نيم پيمانه
شير: يك ليتر
نشاسته: ۲قاشق غذاخوري
وانيل: نصف قاشق چاي خوري
بيسكويت پتي بور: ۳ بسته
كاكائو: ۲ قاشق غذاخوري
كره: ۵۰ گرم
خامه: ۱۵۰ گرم
موز به ميزان لازم
طرز تهيه پان اسپانيا :
تخم مرغ و شكر را با همزن برقي بزنيد.
شير را در قابلمه بريزيد. نشاسته را در كمي شير سرد حل كرده و با شير داخل قابلمه مخلوط كنيد.
آرد را الك و به شير اضافه كنيد. مخلوط تخم مرغ و شكر را هم به شير بيفزاييد.
مواد را روي شعله ملايم بگذاريد و هم بزنيد تا غليظ شوند.
در انتها كره و وانيل را افزوده و وقتي شعله را خاموش كرديد، خامه را اضافه كنيد.
اگر دوست داريد دسر پان اسپانيا قهوه اي باشد، مواد را قبل از گذاشتن روي گاز نصف كرده و در دو تا قابلمه بريزيد. به يكي كاكائو اضافه كرده و ديگري سفيد بماند.
ته ظرف يا قالب دلخواه سلفون بگذاريد و يك رديف بيسكويت پتي بور بچينيد. مايه قهوه اي يا سفيد را ريخته، روي آن گردوي خرد شده و موز حلقه شده بگذاريد و دوباره بيسكويت بچينيد.
مجدداً گردو و موز گذاشته، سپس مايه سفيد را بريزيد و تا وقتي مواد تمام شوند، لايه ها را مانند قبل تكرار كنيد.
ظرف را حدود ۵ ساعت در يخچال بگذاريد تا دسر خودش را بگيرد و منسجم شود.
پس از گذشت اين مدت، قالب را در ظرف سرو بر گردانيد و سلفون را از روي آن جدا كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد پان اسپانيا را به صورت ليواني و تك نفره درست كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
همچنين بخوانيد:
گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذاي محبوب فرانسوي
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/1 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
فوت و فن هاي طرز پخت لازانيا را در مجله دلتا بخوانيد.


طرز پخت لازانيا فوت و فن هايي دارد كه با رعايت آن ها ميتوانيد يك غذاي خوشمزه و عالي داشته باشيد. در طرز تهيه لازانيا ، سس لازانيا كه همان سس بشامل است، نقش بسزايي دارد.
نكات مهم طرز پخت لازانيا :
۱. ميزان مايه لازانيا اعم از گوشت، مرغ يا سبزيجات كم باشد.
۲. مايه لازانيا كم چرب باشد.
۳. پياز استفاده شده در لازانيا خيلي ريز خرد يا رنده شود يا از پودر پياز استفاده كنيد.
۴. اگر از رب در مايه لازانيا استفاده ميكنيد، ميزان آن بسيار كم باشد. لازانيايي كه با سس بشامل تهيه ميشود، مطلوب تر است.
۵. حتماً اولين لايه اي كه در كف ظرف ميريزيد، سس سفيد باشد.
۶. روي سس سفيد ورقه هاي لازانيا را بچينيد.
۷. بعد از هر لايه ورقه لازانيا، يك لايه خيلي نازك از مايه گوشتي يا سبزيجات بريزيد.
۸. روي هر لايه مايه گوشتي، مقدار كمي پنير پيتزاي رنده شده و پودر پنير پارمزان بريزيد.
۹. وقتي لايه ها تمام شد، بعد از گذاشتن ورق لازانيا روي آخرين لايه، مايه گوشتي يا سبزيجات نريزيد. فقط از سس بشامل استفاده كنيد.
۱۰. در آخرين لايه روي سس بشامل را با پنير پيتزاي فراوان بپوشانيد.
۱۱. قبل از گذاشتن لازانيا در فر، با آب پاش مقداري آب روي لازانيا اسپري كنيد.
۱۲. حتماً در انتهاي پخت گريل را روشن كنيد و حدود ۱۰ دقيقه از بالا حرارت دهيد تا پنير روي لازانيا طلايي شود. در اين مدت چند بار به فر سر بزنيد و مراقب باشيد پنير نسوزد.
۱۳. وقتي لازانيا را از فر بيرون آورديد، بلافاصله سرو نكنيد و صبر كنيد تا دماي پنير كمي پايين بيايد.
۱۴. در صورت امكان لازانيا را به صورت تك نفره سرو كنيد. ولي اگر اين كار مقدور نيست، بهتر است قبل از سرو لازانيا آن را برش بزنيد.
۱۵. براي تهيه لازانيا بدون فر هم اين نكات را رعايت كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/27 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
براي آشنايي با طرز تهيه كباب چوبي ويتنامي با مجله دلتا همراه باشيد.

كباب چوبي يكي از انواع كباب هاي خوشمزه است كه انواع مختلفي دارد. كباب چوبي ويتنامي نوعي كباب مربوط به اين كشور است كه با سس مخصوصي درست ميشود و طعم جديد و منحصر به فردي دارد. از اين كباب ميتوانيد به عنوان فينگر فود در مهماني ها استفاده كنيد.
مواد لازم تهيه كباب چوبي ويتنامي :
گوشت چرخ كرده: ۸۰۰ گرم
سويا سس: يك چهارم پيمانه
آب: يك چهارم پيمانه
سير: ۳ حبه
ليموترش: ۲ عدد
پياز: يك عدد
ريحان خردشده: ۳ قاشق غذاخوري
گشنيز خردشده: ۳ قاشق غذاخوري
خرده نان به ميزان لازم
خامه به ميزان لازم
فلفل قرمز: يك عدد
شكر: ۲ قاشق مرباخوري
سركه سفيد: يك قاشق مرباخوري
روغن مايع به ميزان لازم
كاهو: يك بوته براي سرو
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه كباب چوبي ويتنامي :
آب ليموترش ها را بگيريد و پوست آن ها را رنده كنيد.
براي تهيه سس، سويا سس، آب، آب ليموي تازه، شكر، سركه سفيد، دو حبه سير له شده و فلفل قرمز ريز شده را در كاسه اي با هم مخلوط كنيد و به مدت يك ساعت در يخچال بگذاريد.
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود. روي سيني فر مقداري روغن بماليد.
پياز را ريز رنده كرده و آب آن را بگيريد. سپس با گوشت چرخ كرده، پوست ليموي رنده شده، ريحان، گشنيز، نمك و فلفل مخلوط كنيد. كمي خرده نان را با خامه مخلوط كرده و با يك حبه سير رنده شده به مخلوط گوشت بيفزاييد.
گوشت را به قسمت هاي مساوي تقسيم كنيد و به صورت استوانه اي دور سيخ هاي چوبي فرم دهيد. سيخ ها را روي سيني فر در طبقه وسط بگذاريد.
۱۵ دقيقه زمان دهيد تا كباب بپزد. سپس گريل را روشن كنيد تا كباب ها طلايي شوند.
پس از آماده شدن كباب ها، سس را روي آن ها بماليد و سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/27 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
براي آشنايي با طرز تهيه راگو، يكي از انواع غذا با گوشت، با مجله دلتا همراه باشيد.

راگو يك خوراك فرانسوي است كه با گوشت و انواع سبزيجات درست ميشود. كم يا اضافه كردن سبزيجات مختلف به اين غذا، اختياري و سليقه اي است، ولي هويج و سيب زميني پاي ثابت خوراك راگو هستند.
مواد لازم تهيه راگو :
گوشت مغز ران گوساله: ۴۰۰ گرم
پياز: يك عدد
سير: ۳ حبه
هويج: ۴۰۰ گرم
سيب زميني: ۴ عدد
گوجه گيلاسي: نصف ليوان
قارچ ورقه اي شده: ۲ ليوان
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه راگو :
گوشت را به تكه هاي بزرگ تقسيم كنيد.
پياز را خلالي خرد كرده و با مقداري روغن تفت دهيد. لازم نيست پياز خيلي سرخ و طلايي شود. همين كه نرم و سبك شود، كافي است.
حبه هاي سير را فقط پوست بگيريد، ولي خرد نكنيد. سپس گوشت و حبه هاي سير درسته را به پياز تفت داده شده افزوده، مواد را با هم تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند.
سپس يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي را با فلفل و زردچوبه به مواد اضافه كنيد.
در قابلمه بين ۳ تا ۴ ليوان آب بريزيد. حرارت را كم كنيد تا گوشت با حرارت ملايم بپزد.
هويج را حلقه حلقه كنيد. قارچ را ورقه اي و سيب زميني را خرد كنيد. بهتر است تكه هاي سيب زميني خيلي ريز نباشند.
پس از گذشت دو ساعت، هويج را به خوراك بيفزاييد. پس از نيم ساعت ديگر، تكه هاي سيب زميني و قارچ را اضافه كنيد.
وقتي غذا پخت و جا افتاد، نمك و گوجه ها را افزوده، يك ربع ديگر زمان بدهيد تا بپزند.
سس خوراك راگو بايد كم و غليظ باشد. اگر سس غلطت مناسب نداشت و آبكي بود، كمي آرد را با مقداري از آب غذا مخلوط كرده، به آن اضافه كنيد تا غليظ شود.
در صورت تمايل ميتوانيد لوبيا سبز يا نخود فرنگي به راگو اضافه كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/24 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
مرغ بريان يك غذاي خوشمزه و لذيذ است كه بدون فر هم ميتوان آن را آماده كرد.

مرغ بريان يكي از غذاهاي بسيار خوشمزه و لذيذ است كه به سادگي آماده ميشود. مرغ بريان را هم در فر و هم بدون فر ميتوان آماده كرد. براي آشنايي با طرز تهيه مرغ بريان خانگي بدون فر، با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه مرغ بريان :
مرغ: يك عدد
پياز: يك عدد
فلفل دلمه اي: يك عدد
سيب زميني به ميزان لازم
پوره گوجه فرنگي: نصف ليوان
پودر سير: ۲ قاشق مرباخوري
آبليمو: ۵ قاشق غذاخوري
كره به ميزان لازم
زعفران دم كرده به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
ادويه دلخواه به ميزان لازم
طرز تهيه مرغ بريان :
مرغ درسته را خوب بشوييد ولي پوست آن را جدا نكنيد. سپس روي سطح مرغ و داخل آن كره بماليد.
زعفران دم كرده، آبليمو، نمك، فلفل و ادويه هاي دلخواه را با هم مخلوط كرده و با قلم مو به همه قسمتهاي مرغ بماليد تا كاملاً مزه دار شود.
پياز و فلفل دلمه اي را خرد كرده و در شكم مرغ بگذاريد. سپس آن را در ظرف دربسته گذاشته و به مدت ۸ تا۱۱ ساعت در يخچال بگذاريد.
كف قابلمه اي را با فويل بپوشانيد. روي فويل مقدار زيادي نمك بريزيد و آن را صاف كنيد.
مرغ را از يخچال بيرون آورده و مواد داخل شكم را خارج كنيد. پاهاي مرغ را با نخ به يكديگر ببنديد و آن را در فويل بپيچيد.
چند عدد سيب زميني را خوب بشوييد و با پوست در فويل بپيچيد.
مرغ و سيب زميني ها را در قابلمه روي نمك بگذاريد و مقداري نمك هم روي آن ها بريزيد.
روي قابلمه دمكني بگذاريد و مرغ را ۱۵ دقيقه با حرارت بالا و بعد به مدت يك و نيم تا ۲ ساعت با حرارت متوسط بپزيد.
پس از پخت فويل را برداريد. مقداري كره آب شده، زعفران دم كرده و آبليمو را با هم مخلوط كرده و روي مرغ بماليد.
مواد داخل شكم مرغ را كه قبلاً بيرون آورديد، سرخ كرده و با مقداري زعفران، آبليمو، كره و پوره گوجه فرنگي مخلوط كنيد و به عنوان سس روي مرغ بريزيد.
براي مشاهده موارد بيشتر به مجله آشپزي دلتا مراجعه نماييد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/18 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
براي آشنايي با طرز تهيه ماكاروني سبزيجات با مجله دلتا همراه باشيد.

ماكاروني سبزيجات يكي از انواع ماكاروني است كه به دليل استفاده سبزيجات در آن، غذايي سالم و پر از ويتامين است. در طرز تهيه ماكاروني سبزيجات از انواع ادويه ها و سبزيجات مختلف استفاده شده كه طعم خوبي به آن ميدهد. اين ماكاروني خوشمزه را درست كنيد و از آن لذت ببريد.
مواد لازم تهيه ماكاروني سبزيجات :
هويج: يك عدد
سير: ۲ حبه
فلفل دلمه اي سبز و قرمز: يك عدد
بادمجان: يك عدد
كدو: يك عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
ماكاروني: ۲۵۰ گرم
نخود فرنگي: نصف پيمانه
رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
عصاره سبزيجات: يك عدد
شويد خشك: يك قاشق غذاخوري
زيره، پاپريكا، زردچوبه و ادويه خورشتي به ميزان لازم
آبليمو به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه ماكاروني سبزيجات :
هويج، سير، فلفل دلمه اي سبز و قرمز، بادمجان و كدو را خلالي خرد كرده و در روغن تفت دهيد.
قارچ را هم ورقه اي خرد كرده و با كمي آبليمو تفت دهيد تا آب آن كشيده شود. سپس آن را با سبزيجات مخلوط كنيد.
نخود فرنگي پخته شده را با مواد مخلوط كرده و با يك قاشق غذاخوري رب تفت دهيد. مراقب باشيد مقدار رب بيشتر نشود، چون اين ماكاروني نبايد قرمز باشد.
سپس همه ادويه ها را با عصاره سبزيجات، شويد خشك و مقداري آبليمو مخلوط كرده و به مواد بيفزاييد.
ماكاروني را در آب جوش و نمك بريزيد و وقتي كمي نرم شد، آن را آبكش كنيد.
كف قابلمه كمي روغن بريزيد و نان يا سيب زميني براي ته ديگ بگذاريد. سپس ماكاروني و مخلوط سبزيجات را لايه لايه در آن بريزيد. پس از اينكه غذا بخار كرد، دمكني بگذاريد و ۴۰ دقيقه تا يك ساعت زمان دهيد تا ماكاروني آماده شود.
ماكاروني سبزيجات را پس از آماده شدن با سس دلخواه سرو كنيد. ميتوانيد از كلم بروكلي يا برگ ريحان براي تزيين اين ماكاروني خوشمزه استفاده كنيد.
براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/18 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :